Notícies i comunicats

16/04/2015

Es trasllada el concert de la JOAG a la propera tardor

El concert de la Jove Orquestra Auditori de Girona (JOAG) que s'havia previst pel dissabte 23 de maig (21h), es trasllada al diumenge 27 de setembre, a la mateixa hora.

Durant les darreres setmanes s’ha realitzat la convocatòria i les corresponents proves de selecció dels músics que formaran part del nou elenc de l’orquestra al llarg dels dos propers anys.

Per raons de calendari dels joves músics i diverses actuacions que ja tenen compromeses durant el mes de maig, s’ha acordat traslladar l’estada de treball i el concert al mes de setembre, dins la propera temporada estable de concerts de l’Auditori i així, poder fer possible el projecte en les òptimes condicions.

En la nova data de programació també s’estrenarà en primícia, tal i com s’havia previst, la Simfonia Girona, una obra del mestre Francesc Cassú.

La JOAG, amb seu permanent a l’Auditori de Girona, va néixer el 2012, i està formada per joves intèrprets gironins de fins a 25 anys. La JOAG és un projecte pedagògic que promou la professionalització dels joves intèrprets de Girona i contribueix a la creació i enriquiment de nous públics. La direcció musical de la JOAG s'encarrega cada temporada a una figura de reconegut prestigi. El Quartet Casals, Xavier Puig o Jordi Piccorelli, han estat alguns dels artistes que han portat la direcció de la JOAG en els seus darrers projectes. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)