Notícies i comunicats

17/04/2015

Es constitueix la mesa electoral per a la votació electrònica dels pressupostos participats de barris

Els ciutadans de Girona podran emetre el seu vot a través d'aquest canal de dilluns a divendres de la setmana que ve

Font: Ajuntament de Girona

Aquest migdia s’ha constituït la mesa electoral per a la votació electrònica dels pressupostos participats dels barris. La mesa s’ha creat amb l’objectiu de garantir la seguretat el procés de votació electrònica, que es posarà en marxa aquest any per primer cop. Aquest òrgan estarà en funcionament des d’abans de l’obertura del procés fins que es tanqui el període de votacions. 

La mesa està formada pel defensor de la ciutadania, Ramon Llorente, que la presideix; la secretària general de l’Ajuntament de Girona, Glòria Gou; el cap del Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació del consistori, Jacint Paredes; el president de l’Associació de Veïns de Pont Major-Pont de l’Aigua, Josep M. Castanyer, i la presidenta de l’Associació de Veïns de Barri Vell-Centre, Rut Sànchez.

Els ciutadans i ciutadanes de Girona podran votar electrònicament des de les 9 del matí del dilluns vinent, dia 20 d’abril, fins a les 14 h del dissabte 25 d’abril. La votació es podrà fer a través de les credencials de vot que s’han fet arribar a la ciutadania juntament amb la publicació informativa del procés. Es tracta d’una clau personal que permetrà realitzar el vot de manera fiable i segura des de qualsevol mitjà tecnològic (telèfon mòbil, tauleta, ordinador...) seguint les instruccions que s’especifiquen. Aquest mitjà també garanteix el compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal. 

Per a més informació consulteu el web www.girona.cat/consultabarris

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)