Notícies i comunicats

23/04/2015

Nou concert sorpresa pel darrer dissabte d'Strenes 2015

El concert, que serà en format acústic i a peu de carrer, tindrà lloc en el punt de "Girona Carrers de Música" de la Rambla i el grup sorpresa actuarà durant 30 minuts a les 18.30 h i a les 19.30 h.

Després de l’irrepetible concert de Sopa de Cabra en un terrat del centre de Girona que va donar el tret de sortida a l’Strenes 2015 a finals de març, el festival gironí tornarà a sorprendre tothom aquest dissabte a la tarda amb un concert molt especial d’un grup sorpresa que actuarà en format acústic a peu de carrer durant 30 minuts a les 18.30h i a les 19.30h al punt de “Girona Carrers de Música” de la Rambla.

El nom del grup que protagonitzarà aquesta acció no es farà públic fins el mateix dissabte, a través de les xarxes socials del Festival Strenes i del Festivalot. I és que amb aquesta acció compartida, l’Strenes pretén passar el relleu a aquest nou festival de música en família, que se celebrarà els propers 6 i 7 de juny a Girona.

Aquest dissabte 25 d’abril serà la darrera jornada de l’Strenes, que enguany haurà comptat amb una trentena d’estrenes de discos i d’espectacles entre els que han destacat Joan Miquel Oliver, Lax’n’Xics, Andrea Motis & Joan Chamorro acompanyats de l’Orquestra Nacional d’Andorra, Macedònia, Roger Mas, Mazoni, Xavi Sarriá & Feliu Ventura o Cris Juanico, entre altres. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)