Notícies i comunicats

23/04/2015

Demà comença la votació presencial de la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2015

Fins ara ja han votat més de 1.500 persones a través del sistema de votació electrònica.

Les votacions de la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2015 arriba a la recta final. Demà i demà passat es posaran en funcionament els punts de votació presencial, a través dels quals es podrà saber, juntament amb els resultats obtinguts a través de la votació electrònica, quins són els projectes que els gironins i gironines volen que es portin a terme als seus barris.

Les votacions, tant en línia a través del web www.girona.cat/consultabarris com de manera presencial, es tancaran el dissabte, dia 25 d’abril, a les 14 h. Els 21 punts de votació presencial estaran oberts demà, de 9 a 14.30 h i de 16 a 20 h, i demà passat, de 10 a 14 h. Els centres cívics de la ciutat i els locals socials dels barris seran els equipaments on s’instal·laran les urnes perquè els gironins empadronats a la ciutat i majors de 18 anys puguin exercir lliurement el seu dret a vot.

Fins ara s’han registrat més de 1.500 vots a través del sistema de votació electrònica, que es va posar en marxa dilluns. Els barris amb més participació fins al moment són els de Fontajau, el Grup Sant Daniel i Montjuïc, amb un 7%, un 6% i un 5%, respectivament, de les persones censades al barri que ja han votat.

En total, se sotmeten a consulta un total de 98 projectes, que han sorgit com a propostes en les assemblees celebrades als diferents barris de la ciutat durant els mesos de febrer i març.

Podeu consultar tota la informació referent als pressupostos participats d’aquest any al web www.girona.cat/consultabarris

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)