Notícies i comunicats

24/04/2015

Girona celebra el títol de Lliga Femenina de l'Spar Citylift

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha rebut les jugadores, l'equip tècnic i la directiva al Saló de Plens de l'Ajuntament.

Font: Ajuntament de Girona

L’Spar Citylift Girona ha escrit una “pàgina brillant” en la història del bàsquet gironí i català en proclamar-se campió de Lliga Femenina després de derrotar ahir el Perfumerías Avenida de Salamanca en un Pavelló Municipal de Girona-Fontajau ple a vessar. L’alcalde de Girona, en nom de la ciutat i del consistori, ha rebut les jugadores, l’equip tècnic i la directiva del club aquesta tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament per reconèixer i agrair la tasca feta per l’equip aquesta temporada i el títol aconseguit.

“És una victòria llargament treballada i merescuda. Us heu guanyat el respecte, el crèdit i l’aposta de la ciutat per vosaltres”, ha assegurat l’alcalde, que ha remarcat la voluntat del consistori de seguir donant suport a l’entitat i ha esperonat tothom a “mantenir aquest projecte d’èxit i il·lusió que representa de manera exemplar la ciutat de Girona”. En la mateixa línia, la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha subratllat “la feina que des de fa anys fa el club pel bàsquet femení”.

El president de l’Spar Citylift, Llorenç Biargé, ha agraït “al joc, l’entusiasme i la lluita” de l’equip “poder estar aquí tots junts celebrant el títol avui”. L’entrenador del primer equip, Roberto Iñiguez, ha posat èmfasi en la “cultura de l’esforç” que hi ha al club i ha elogiat la tasca feta pel seu antecessor, Ramon Jordana. Les dues capitanes de l’equip, Noemí Jordana i Anna Carbó, han coincidit a compartir l’èxit aconseguit amb l’equip tècnic i s’han felicitat pel “goig” que feia ahir Fontajau, “com feia molt temps que no passava”.

Al final de l’acte, s’ha lliurat la reproducció d’una de les Lletres toves de Torres Monsó, obsequi institucional del consistori, a totes les components de l’equip, del cos tècnic i de la junta directiva. Tot seguit, les jugadores –que havien arribat a la plaça del Vi després de fer una rua en trenet des de Fontajau- han pujat al balcó de l’Ajuntament per dirigir-se al centenar d’aficionats que s’havien aplegat a la plaça per celebrar el títol.

Podeu veure altres fotos de l’acte a través del següent enllaç: www.flickr.com/girona_cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)