Notícies i comunicats

24/04/2015

L'EMHU inicia l'activitat de primavera

La nova programació de l'Escola Municipal d'Humanitats ja està distribuïda per diversos punts comercials i equipaments municipals de la ciutat.

L’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona (EMHU) ha programat, per al segon trimestre del 2015 dues conferències amb protagonistes de l’actualitat catalana. El polític Toni Comín protagonitzarà la segona Butaca Casademont el 22 de maig (19.30h) i el poeta Joan Margarit serà l’entrevistat de Xevi Planas a l’Espai Conversa de l’1 de juny (19h).

El filòsof de la ciència Daniel Dennet (Tufts University) presentarà la conferència “Tree strange inversions: Darwin, Turing and Hume” el 6 de maig (19h) en el marc del seminari que impartirà aquella setmana a la Càtedra Ferrater Mora. També en l’àmbit de Pensament, pel mes de maig està programat un cicle de conferències per analitzar la “Ciutat i els usos del patrimoni”. Coordinat per l’historiador Joaquim Maria Puigvert, comptarà amb la participació de geògrafs, historiadors i arquitectes com Joan Ganau, Raquel Laquesta, Xavier Monteys, Carme Ribas, Manel Bosch, Montse Nogués, Josep Fusas i Joaquim Nadal.

Finalment, el mes de juny, l’EMHU tornarà a participar a l’Univers Literari que enguany dedica la setmana a Thomas Mann. Javier Aparicio Maydeu presentarà una conferència que precedirà, com cada any, el Tast Gastronòmico-literari del Claustre de La Mercè el dijous 11 a partir de les 18 h.

Totes les activitats de l’Escola Municipal d’Humanitats són gratuïtes. Les places, però, són limitades i cal inscriure’s prèviament al web www.girona.cat/emhu.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)