Notícies i comunicats

24/04/2015

Detenen una persona com a presumpte autora d'un delicte contra la salut pública i amenaces

L'home, que viatjava en tren, havia amenaçat a l'interventor del comboi amb una arma blanca.

Font: Policia Municipal de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir, a les deu del matí d’ahir, dijous 23 d’abril, José Antonio H. de la F., de 44 anys d’edat, sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre d’amenaces.

Els fets van passar al voltant de tres quarts de deu del matí del dijous, quan agents de la Policia Municipal van saber que a l’interior d’un tren provinent de Barcelona hi havia un home que estava amenaçat amb una arma blanca a l’interventor.

Seguidament, els policies, juntament amb responsables de l’estació i personal de seguretat, es van dirigir fins a les vies. Quan el tren es va aturar, gràcies a la col·laboració ciutadana, el agents van identificar l’home que havia provocat els aldarulls i el van fer baixar.

Un cop ja a baix del tren, els agents el van identificar i en l’escorcoll van trobar que portava al damunt 2.655 euros en metàl·lic, cinc bosses de substància vegetal -presumiblement marihuana-, quatre embolcalls que contenien una substància en pols granulada de color blanca -probablement estupefaent-, tres peces de color marró -suposadament haixix-, i una navalla de deu centímetres de tall.

Per tot plegat, els policies van detenir a José Antonio H. de la F, de 44 anys d’edat, amb antecedents penals i dues ordres de recerca i captura, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un altre d’amenaces.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)