Notícies i comunicats

04/03/2014

El Teatre Municipal de Girona acollirà el concert solidari "Singing4Her" el proper 8 de març

La iniciativa està promoguda per l'atleta Alexandra Panayotou i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona.

El Teatre Municipal de Girona serà l’escenari del concert solidari Singing4Her, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 8 de març, a les 19 h. L’Ajuntament de Girona col·labora amb aquest esdeveniment, promogut per l’atleta d’ultradistància Alexanda Panayotou. Les alumnes de primer de batxillerat del col·legi La Vall, de Bellaterra, i la mateixa Panayotou oferiran un espectacle ple de música per a tots els gustos: des dels èxits dels anys 80 fins als grans hits actuals. La iniciativa, a més, servirà per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Alexandra Panayotou està immersa en una fase de gran entrenament per culminar amb èxit el seu darrer repte: “Running 4 Her”. Aquest repte consisteix a córrer 400 quilòmetres entre Sant Cugat del Vallès i Girona de forma continuada, i enllaçant les quatre demarcacions catalanes, entre el 4 i el 7 de juny del 2014. El concert solidari del 8 de març és una de les activitats paral·leles que s’organitzen al voltant del repte de l’atleta, a través del qual s’estan recollint fons per a tres causes solidàries a favor de potenciar el paper i la fortalesa de les dones dins la societat en la qual vivim.

Les entrades per assistir al concert tindran un preu de 10 euros, per als adults, i de 7 euros, per als nens. Les entrades es poden comprar a la botiga Bikila Girona, a la Clínica Ergodinàmica Barcelona i al col·legi La Vall de Bellaterra, que col·labora activament amb el projecte.

Podeu consultar el vídeo de l’esdeveniment al següent enllaç:
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)