Notícies i comunicats

05/03/2014

Tres detingudes com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força

Les tres dones van intentar fugir al ser enxampades dins el domicili de la víctima quan aquesta les va sorprendre.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir, dimarts, poc després de les 2 del migdia, Maria Luz A.R., de 51 anys, amb domicili a Montcada i Reixac; Maria Macarena A.R., de 48 anys, també amb domicili a Montcada i Reixac, i Trinidad A.R., de 39 anys, i amb domicili a Badia del Vallés, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.
Els fets van passar al voltant de les dues del migdia del dimarts quan, la Central de Coordinació Policial, va rebre una trucada al 092 informant que al carrer de Valentí Almirall un home estava perseguint tres dones.
Immediatament després es va desplaçar al lloc dels fets una patrulla de la Policia Municipal i va localitzar-hi un home i tres dones que s’estaven escridassant. Un cop els agents els van haver separat, l’home va explicar a un dels agents que mentre ell estava dormint dins del seu domicili, el va despertar un soroll dins de casa i, tot seguit, una dona va obrir la porta de la seva habitació. Com a consegüència, ell va reaccionar aixecant-se immediatament del llit i seguint-la i va ser llavors quan va veure dues dones més dins de casa seva. En ser sorpreses, totes tres dones van fugir corrent cap al carrer. Per això, ell va sortir darrere seu i les va anar seguint per la rambla de Xavier Cugat.
Fins al lloc de l’incident també s’hi va desplaçar una unitat del Mossos d’Esquadra i més unitats de la Policia Municipal.
Arran dels fets, i un cop es van haver identificat les tres dones, els agents les van detenir com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)