Notícies i comunicats

06/03/2014

L'Ajuntament de Girona organitza un concurs de microrelats a través de Twitter

"A peu de foto" té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals.

L’Ajuntament de Girona organitza el primer concurs de microrelats “A peu de foto”, promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende. El concurs, que es farà a través de Twitter, té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals. “Amb aquesta iniciativa oferim un nou producte que apropa cultura i noves tecnologies donant lloc a un concurs literari amb un format que s’adapta a la realitat dels joves i que, per tant, els anima a participar-hi”, ha destacat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra.

Els participants hauran d’escriure un tuit que inclogui l’etiqueta #apeudefoto. El tuit ha d’estar inspirat per una fotografia que els organitzadors penjaran amb l’etiqueta esmentada. Amb aquesta iniciativa es vol posar a provar la inspiració i la capacitat de síntesi de les persones que participin en el concurs. La imatge, relacionada amb el tema del Festival MOT d'enguany, "la literatura fantàstica", la penjaran els organitzadors del concurs i es podrà trobar buscant a Twitter l’etiqueta #apeudefoto.

El termini de presentació de tuits finalitza el 31 de març. El veredicte es donarà a conèixer simultàniament al perfil de Twitter del Servei de Biblioteques (@biblioteques_gi) i del Servei de Joventut (@Joventut_gi) el 12 d’abril a les 12 h. El premi consistirà en un lot de llibres i còmics.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)