Notícies i comunicats

10/03/2014

Tres detingudes com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força

Les tres dones van ser enxampades in fraganti manipulant el pany de la porta per la propietària del domicili.

La Policia Municipal de Girona va detenir divendres dia 7, cap a dos quarts de set de la tarda, Terezija D. de 43 anys, Ana N. de 37 anys, Adriana M. de 34 anys d’edat, totes tres de nacionalitat croata, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força amb grau de temptativa.

Els fets van passar al voltant de dos quarts de set de la tarda del divendres quan, la Central de Coordinació Policial, va rebre una trucada al 092 en que una ciutadana informava que al seu domicili del barri de l’eixample, tres dones estaven forçant el pany de la porta de casa seva donant la seva descripció.

Immediatament després es va desplaçar fins al lloc dels fets una patrulla de la Policia Municipal que només d’arribar va localitzar a una de les dones que coincidia amb la descripció facilitada, al replà de l’escala de l’immoble. Aquesta al veure arribar als agents, va fugir corrents direcció a l’ascensor.

Seguidament els policies van pujar per les escales fins al vuitè pis, mentre dues unitats més de la Policia Municipal es quedaven controlant l’entrada de l’edifici. Un cop a dalt els agents localitzen a tres dones, que coincidia les seves descripcions amb la facilitada per la víctima.

Un cop identificades i fetes les gestions, els agents les van detenir com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força en interior d’ habitatge amb grau de temptativa.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)