Notícies i comunicats

11/03/2014

102 inscrits en el 62 Rally Costa Brava

En la llista d'inscrits hi consten tres dels quatre Campions d'Europa de 2013.

El 62 Rally Costa Brava ha publicat una llista d’inscrits en la qual hi figuren 102 participants representant a 16 països, tots ells distribuïts en les deu categories per les quals la cursa és puntuable, que són totes les possibles: Campionats d’Europa, Espanya i Catalunya, tant en Velocitat com en Regularitat. A més, entre la inscripció més nodrida, la de pilots espanyols, en figuren provinents de 10 comunitats autònomes.

El carisma de la prova organitzada per RallyClassics i la seva reubicació en el calendari, en ser la primera gran competició per a vehicles clàssics de la temporada, fa lluir de nou una llista de participants de tres dígits: 102, distribuïts en totes les categories per les quals la cursa puntua, continental, estatal i autonòmica, tant en Velocitat com en Regularitat, una gran inscripció que no fa sinó confirmar a la marca “Rally Costa Brava” com la més prestigiosa del territori espanyol i una de les més apreciades d’Europa en matèria de clàssics.

En els 102 cotxes inscrits hi ha ni més ni menys que dos Lancia Rally 037 i un Lancia Stratos, així com més d’una trentena de Porsche dels models 911 (amb una gran varietat de versions i nivell de preparació), 914, 924 i 944. A més de les 2 anteriors, hi hauran representades 12 marques més: Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, BMW, Datsun, Ford (Cortina, Capri, Escort i Sierra), Peugeot, Renault, SEAT (Panda, Marbella, 124, 127, 1430 i Ibiza), Talbot, Triumph i Volkswagen, una gran i variada graella per als aficionats als ral·lis de tots els temps.

El ral·li continua tenint la seva seu com des de 2012 a la ciutat de Girona. El Pavelló Municipal Girona-Fontajau (verificacions), el Parc de la Devesa (parcs d’assistència), l’aparcament de la Copa (parcs tancats) i la plaça de la Independència (podi de sortida i arribada), viuran amb gran intensitat la cursa, encara que Lloret de Mar (divendres 14 de març, a les 18 hores en el Passeig Marítim) segueix mantenint el privilegi de ser el punt de sortida oficial d’aquesta prova, després de concentrar l’atenció dels aficionats durant un parell d’hores abans amb l’arribada dels participants al parc tancat de sortida. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)