Notícies i comunicats

14/03/2014

‘A Girona Emprèn parlem de...' l'economia sostenible 2.0

Incloure la dimensió ambiental, social i econòmica en la posada en marxa d'un negoci.

Girona Emprèn ha programat pel proper dimecres 2 d’abril una nova sessió dins el cicle de xerrades ‘A Girona Emprèn parlem de...’.

En aquesta ocasió el tema que es tractarà serà de com es pot enfocar la posada en funcionament d’un projecte emprenedor des de la dimensió ambiental, social i econòmica.

La sessió, a càrrec d’Oriol Costa, president de Dynamis (http://dynamis.saviae.com/), tractarà de conceptes com l’economia associativa, l’economia sostenible i l’economia social. També donarà a conèixer eines d’Internet per apropar ideals cap a realitats sostenibles.

L’objectiu de la sessió és resoldre dubtes a l’entorn de com funciona un mercat virtual, com es crea un ecosistema d’empreses sostenibles o com es poden utilitzar els diners per avançar cap a la sostenibilitat.

La sessió és gratuïta i es realitzarà el dia 2 d’abril a les 4 de la tarda al Centre d’Iniciatives Locals (c. Tarragona, 40 de Girona).

Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)