Notícies i comunicats

17/03/2014

L'Ajuntament de Girona ofereix una seixantena d'activitats per a joves aquesta primavera

Les inscripcions per participar-hi s'obren avui dilluns 17 de març

Avui dilluns 17 de març s'obren les inscripcions per a les activitats programades per la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona que tindran lloc entre abril i juny del 2014. Un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.

L’Estació Espai Jove oferirà dins el servei de treball i formació diversos tallers per preparar-se a l’hora de cercar feina. Cal destacar també un cicle de coaching per a estudiants, sessions dirigides a famílies i una xerrada sobre les preinscripcions als estudis oficials i una altra sobre les activitats que els joves poden dur a terme a l’estiu. També s’obrirà un espai de suport als estudiants que estiguin elaborant el seu treball de recerca o cursant el crèdit de síntesi i, a més a més, hi haurà xerrades on s’exposaran les experiències de persones que han viscut a l’estranger. Pel que fa als cursos i tallers, L’Estació farà un recorregut des de la fotografia i la cuina a la masoveria urbana i rural i als monòlegs d’humor passant pel burlesque entre altres.

A Els Químics Espai Jove s’hi oferiran activitats relacionades amb el reciclatge, el disseny, el bricolatge, el circ, la cuina o el dibuix manga. Cal destacar però les diverses xerrades vinculades a temes d’orientació acadèmica i diferents propostes dirigides a l’èxit escolar i a donar suport als estudiants d’ESO.

El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai. Cal destacar l’organització del 360FEST, el festival del grups de música dels instituts de secundària de Girona, que se celebrarà el 26 d’abril a la Plaça dels Jurats.

Durant aquest segon trimestre de l’any 2014 es podrà visitar als instituts Montilivi i Santa Eugènia i al Centre Cívic Sant Narcís l’exposició “20 anys d’informació juvenil”, que recull l’essència de l’activitat del Servei d’Informació Juvenil de L’Estació Espai Jove durant els seus vint anys de trajectòria, des del 1993.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)