Notícies i comunicats

17/03/2014

Detenen un home com a presumpte autor d'un delicte de furt

El lladre, suposadament, havia comès diversos furts en un establiment comercial de l'Eixample.

 La Policia Municipal de Girona va detenir, la nit de dijous 13 de març, Lahbib W, veí de Salt i de 26 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de furt. La tarda del dijous, els agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van passar un comunicat de recerca i detenció a tots els agents que estaven de servei. El motiu del comunicat era que es relacionava un jove, Lahbib W, amb diversos furts comesos a un establiment comercial del barri de l’Eixample.

Els fets es remunten al dia 8 de març quan els agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal van rebre avís d’un establiment comercial del centre de la ciutat que els informava que un noi, que els havia furtat peces de roba anteriorment, es trobava altra vegada a la botiga.
Immediatament, els agents van anar al lloc indicat i van esbrinar que el sospitós, que acabava de marxar, els havia furtat peces de roba els dies 1, 3 i 5 de març per un valor de 570 euros. Els agents van fer comprovacions i gestions que van donar com a resultat la identificació del presumpte lladre, que havia comès en aquest últim any diferents fets delictius de la mateixa naturalesa.

Seguidament els agents van iniciar una recerca per la zona que va culminar quan, passades les nou del vespre, una patrulla de la Policia Municipal va trobar caminant pel carrer de la Maçana al jove que estava en recerca. Un cop identificat, van detenir Lahbib W, de 26 anys d’edat i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)