Notícies i comunicats

19/03/2014

Girona Emprèn entrevista casos d'èxit d'emprenedors gironins

Les entrevistes Protagonistes es poden llegir al web de Girona Emprèn.

Font: CoEspai

El servei municipal de suport a l’emprenedoria Girona Emprèn ha iniciat una sèrie d’entrevistes a empreses que han esdevingut casos d’èxit i que han sorgit de persones emprenedores que han passat pel servei en algun moment de creació del seu projecte.

La primera entrevista s’ha realitzat a Celeste Senés, sòcia fundadora de l’espai de coworking CoEspai (www.coespai.com/ca/) de Girona. En l’entrevista l’emprenedora explica el procés que l’ha portat a crear el seu negoci amb altres socis, les dificultats i els aprenentatges que ha adquirit al llarg d’aquest procés.

L’objectiu de les entrevistes és donar a conèixer l’experiència emprenedors i emprenedores a aquelles persones que es plantegen la creació d’una empresa pròpia per tal que puguin conèixer de primera mà l’experiència viscuda per persones que han començat abans aquest camí.

Les entrevistes, que es publicaran el web del servei Girona Emprèn, s’engloben dins la iniciativa “Protagonistes”, la qual té la voluntat de donar a conèixer casos de projectes emprenedors que han esdevingut negoci i que poden ser un exemple per a futurs projectes d’emprenedoria. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)