Notícies i comunicats

19/03/2014

Dues noves càpsules TIC i una sessió informativa sobre l'ACTIC a l'abril a Girona Emprèn

La legalitat a la xarxa i els codis QR seran els temes de les sessions.

Girona Emprèn ha programat dues noves càpsules TIC i una sessió informativa sobre l’ACTIC durant el mes d’abril.

La primera de les sessions previstes és el dia 11 d’abril i tractarà sobre aspectes legals de l’empresa a Internet. La sessió té per objectiu donar a conèixer a les persones emprenedores el marc legal a l’entorn dels usos de la xarxa.

Durant la sessió, que es realitzarà de 9.30 a 12 hores, es tractaran aspectes com els textos legals del web, la seguretat i protecció de dades de clients, els enviaments comercials per via electrònica i la contractació electrònica i defensa dels consumidors.

El dia 15 d’abril, de 9.30 a 13.30 hores, es durà a terme una sessió sobre els codis QR, els seus possibles usos comercials i la generació d’aquests. La sessió veurà els requisits per a l’ús d’aquestes eines, el seu ús comercial, així com la generació i personalització d’aquests codis.

Girona Emprèn també té programada una nova sessió informativa sobre l’acreditació ACTIC que té per objectiu acreditar les competències de les persones usuàries de tecnologies en l’ús de les TIC. La sessió es realitzarà el dia 8 d’abril a les 9.30 i té una durada d’una hora.

Totes les sessions són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40 - 17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)