Notícies i comunicats

24/03/2014

El Black Music Festival ha tancat la seva dotzena edició amb una xifra rècord

L'edició d'enguany ha batut rècords; més de 18.000 persones han gaudit amb la música negra al Black Music Festival.

Font: Black Music Festival

El Black Music Festival ha tancat la seva dotzena edició amb una xifra rècord d'assistents que arriba a més de 18.000 persones, en un moment en el qual el consum cultural està més penalitzat que mai. La clau d'aquest augment d'espectadors tan gran (l'any passat van ser 11.000) està en l'apropament al carrer del festival, tot i que s'han seguit mantenint les programacions en sales i auditoris que han assolit xifres d'ocupació elevadíssimes.

El festival d'enguany ha estat més concentrat, concretament en 22 dies i s'ha agrupat l'oferta musical d'anys anteriors per tal de donar més sensació de festival. Això sumat a les accions al carrer, sobretot a les 2 jornades del Black Music Weekend a la plaça independència de Girona han fet que el festival fos molt més seguit per tota la ciutadania.

El festival segueix sense repercutir la pujada de 13 punts de l'IVA al preu de les entrades, sinó que els preus s'han mantingut similars als que per exemple es tenien el 2011 i que son la tònica habitual del festival: Fer una proposta atractiva amb preus molt ajustats. Això també repercuteix en que el públic no només es mantingui, sinó que creixi. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)