Notícies i comunicats

25/03/2014

L'alcalde Carles Puigdemont presideix la tercera sessió plenària del Consell Escolar Municipal de Girona del curs 2013-2014

La reunió es farà avui, a les 19 h, a la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, com a president del Consell Escolar Municipal – Consell Municipal de l’Educació de Girona (CEM), presidirà avui la tercera sessió plenària del consell aquest curs, que tindrà lloc a les 19 h a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, al Campus del Barri Vell. Durant la reunió, s’informarà del treball de les diferents comissions del CEM i es proposarà iniciar el procés de renovació dels membres del consell d’enguany i sol·licitar que la Generalitat de Catalunya acrediti la participació en el Consell Escolar Municipal als mestres i professors que en formen part. En aquest plenari es presentarà també el document amb les conclusions del treball elaborat pels directors de secundària sobre l’estudi de la formació professional a la ciutat. Aquest treball es basa en l’estudi sobre la FP en les comarques gironines i ha comptat en tot moment amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El CEM el formen una cinquantena de membres provinents de la direcció, el professorat, el personal administratiu i l’alumnat dels centres educatius d’infantil, primària i secundària de la ciutat, de les associacions de pares i mares, d’àmbits educatius no escolars i altres persones del món de l’educació ciutadana. Està constituït per diferents comissions que treballen, entre d’altres, la millora en la qualitat de l’educació o les relacions educació-ciutat i es troben en quatre sessions plenàries al llarg del curs escolar.

Els espais escollits per als plenaris ressegueixen tota la geografia urbana i serveixen per donar a conèixer els diferents espais educatius de què disposa la ciutat. Per aquest motiu, en aquest tercer plenari del curs 203-2014, s’ha triat la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)