Notícies i comunicats

27/03/2014

Girona s'adhereix de nou a la campanya "L'hora del planeta"

Aquest dissabte es tancarà la il·luminació exterior de l'edifici de l'Ajuntament de Girona, la Catedral i l'església de Sant Feliu

L’Ajuntament de Girona s’adhereix de nou aquest 2014 a la campanya “L’hora del planeta”, que tindrà lloc aquest dissabte, dia 29 de març. Les accions amb les quals participarà a la campanya el consistori gironí són l’apagada de la il·luminació exterior de l’edifici de l’Ajuntament a la plaça del Vi, de la Catedral i de l’església de Sant Feliu durant una hora, de les 20.30 h a les 21.30 h. El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha indicat que “accions com aquesta serveixen per sensibilitzar els gironins i gironines de la importància que tenen els petits gestos per aconseguir fer front al canvi climàtic”.

Fa 8 anys que WWF organitza aquesta campanya, a la qual participen centenars de milions de persones de tot el món i que té per objectiu mobilitzar administracions, empreses, centres educatius i ciutadana en general per lluitar contra el canvi climàtic. L’any passat van adherir-se a la campanya 7.000 ciutats de 150 països, que van apagar la il·luminació dels seus monuments i edificis més emblemàtics per enviar un missatge simbòlic d’estalvi energètic.

Nota: Podeu consultar-ne més informació a www.horadelplaneta.es

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)