Notícies i comunicats

28/03/2014

Girona acull el 14è Campionat de Funky Hip Hop aquest diumenge

Més de 550 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d'altres punts de les comarques gironines, competiran al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

L’Ajuntament de Girona organitza un any més el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que enguany arriba a la catorzena edició. Aquest diumenge, dia 30 de març, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà més de 550 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres punts de les comarques gironines com Blanes, Salt, Platja d’Aro o Banyoles i de diferents municipis catalans, com Salou, Mollet del Vallès o El Vendrell. El campionat començarà a les 16 h.

Un total de 56 grups competiran en les diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a l’absoluta (a partir de 18 anys). El campionat finalitzarà amb la categoria denominada “professional” destinada al professorat. Les principals novetats de l’edició d’enguany són les exhibicions de beat box i de breakdance i la incorporació a la competició de la categoria Duo. Aquesta categoria està formada per dues persones, a diferència de la resta de categories, en les quals el nombre mínim de participants és de 4 i el nombre màxim és de 25.

Es pot assistir al Campionat com a públic (el preu de l’entrada és de 3 euros per persona) i gaudir de les actuacions i balls. L’inici del campionat és a les 16 h, i la venda d’entrades començarà a les 14 h. Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu i Ingisa. Per gentilesa de Sidorme Quality Low Cost Hotels es sortejarà una nit d’hotel per a dues persones entre el públic assistent.

Podeu consultar més informació del Campionat al web www.girona.cat/esports

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)