Notícies i comunicats

16/07/2019

Girona celebra el títol de campiones del món del Club Patinatge Artístic Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va rebre ahir a la tarda les patinadores, l'equip tècnic i la directiva del club a l'Ajuntament de Girona.

Girona va celebrar ahir a la tarda el títol de campiones del món del Club Patinatge Artístic (CPA) Girona, que va guanyar ahir el World Roller Games Barcelona 2019 en categoria de grups de xou gran. Amb la victòria d’ahir, les patinadores van establir un nou rècord esportiu pel club, que mai abans havia obtingut un campionat mundial.

A més de campiones del món, l’espectacle Bacterium ha convertit aquest any les components del CPA Girona en campiones territorials, campiones de Catalunya, campiones d’Espanya, i campiones d’Europa. També els anys 2016, 2017 i 2018 les gironines van aconseguir el subcampionat del món.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va rebre les patinadores, l’equip tècnic i la directiva de l’entitat a l’Ajuntament de Girona. “Per la ciutat, els valors que teniu i que transmeteu de constància, d'esperit d'equip, de sacrifici, de compromís i de valentia són d’allò més importants. Heu aconseguit una fita extraordinària i ens sentim profundament orgullosos de vosaltres”, va manifestar l’alcaldessa.

Després de la recepció, que es va fer al despatx d’Alcaldia, les components de l’equip van sortir al balcó del consistori per adreçar-se a les desenes d’aficionats i aficionades que havien vingut a la plaça del Vi per celebrar el títol amb l’equip.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)