Notícies i comunicats

08/08/2018

L'Ajuntament de Girona ofereix gairebé 12.000 places en 770 cursos a la Xarxa de Centres Cívics el curs vinent

Les preinscripcions per participar en alguna de les propostes estaran obertes de l'1 al 13 de setembre.

L’Ajuntament de Girona ofereix prop de 12.000 places en un total de 770 cursos a la Xarxa de Centres Cívics per al proper curs 2018-2019, un miler de places i una setantena de cursos més que el curs anterior. Es tracta d’una programació oberta, inclusiva, per a totes les edats i de temàtiques diverses a l’entorn de la creativitat, l’art, la gastronomia, l’activitat física i la vida saludable, la sostenibilitat, la ciència o l’aprenentatge en noves tecnologies, entre d’altres.

Tal com és habitual, en la confecció de les propostes que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats i els mateixos centres cívics. Cal remarcar que més de 500 associacions gironines organitzen el 60% de les activitats ofertes en el conjunt dels centres cívics de la ciutat.

“La nova programació de centres cívics és, cada any, un dels esdeveniments més esperats de la ciutadania perquè és, sens dubte, un dels eixos de la vida comunitària, cívica i social de la nostra ciutat i de cadascun dels seus barris”, ha subratllat la regidora d’Igualtat i Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

Les preinscripcions per participar en alguna de les activitats estaran obertes de l’1 al 13 de setembre. El 14 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori. Mentrestant, ja es pot consultar el llibret la programació al següent enllaç.

La Xarxa de Centres Cívics de Girona està formada pel Centre Cívic Sant Narcís, el Centre Cívic Onyar, el Centre Cívic Santa Eugènia, el Centre Cívic Pont Major, el Centre Cívic Pedret, el Centre Cívic Pla de Palau, el Centre Cívic Ter i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)