Notícies i comunicats

22/01/2018

La Biblioteca Antònia Adroher i el Centre Cívic Ter celebren el 10è aniversari

L'acte es durà a terme aquest divendres, dia 26 de gener, a partir de les 17 h als mateixos equipaments.

La Biblioteca Antònia Adroher i el Centre Cívic Ter compleixen enguany 10 anys d’activitat al barri de Taialà. Per celebrar-ho, es farà un acte commemoratiu aquest divendres, a les 19 h, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Durant tota la tarda, però, hi haurà activitats per celebrar l’efemèride. 

L’acte començarà a les 17 h amb una xocolatada per a tothom, que precedirà l’espectacle infantil Capsa de curculles, a càrrec de la companyia Terranegra. Tot seguit, hi haurà l’acte oficial de l’aniversari i, per tancar la jornada, es farà un concert de rumba catalana interpretat per l’Escola de Música Moderna de Girona. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha celebrat els deu anys d’existència d’uns espais “que han suposat un element important de dinamització al barri i que han esdevingut punts de cohesió social i cultural del veïns i veïnes de la zona, a més d’integrar el sector de l’Esquerra del Ter amb la resta de la ciutat”. 

Des d’avui i fins al mateix dia de l’aniversari, la biblioteca, el centre cívic i els serveis socials han col·locat unes banderoles a l’equipament on tothom qui vulgui pot anar a escriure una felicitació, un desig o un missatge d’esperança amb motiu de la commemoració.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)