Notícies i comunicats

07/02/2013

Curs ETHICA: el Joc de les finances ètiques

Seminari de formació gratuït entorn al Joc Ethica i la temàtica de les finances i banca ètica. Tindrà lloc el dia 13 de març a l'Espai de Solidaritat. Inscripcions obertes fins al dia 4 de març.

Dia: 13 de març
Horari: 16 a 21 hores
Lloc: Espai de Solidaritat, C/Mestre Francesc Civil, 3 baixos, de Girona
Període d’inscripció: fins el 4 de març de 2013
Formació gratuïta
 

Aquesta formació de facilitadors d'Ethica s’adreça a:

  • A totes aquelles persones que treballin en el camp de l’educació formal i no formal a la ciutat de Girona, que treballin amb persones a partir dels 15 anys o més (ja que el joc està dissenyat a partir de 15 anys).
  • Totes aquelles persones que no treballin a la ciutat de Girona, només podran participar en el cas que sobrin places.
  • El curs es realitzarà si hi ha un mínim de 15 persones, en el cas de cancel·lació del curs s’avisarà la setmana abans.

Si la demanada de sol·licituds sobrepassi el número de participants previstos es valorarà la representativitat de tots els instituts de la ciutat de Girona.

Hi haurà dos exemplars del joc a disponibilitat de les persones que el necessitin en el Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat.

El curs està dirigit a aquelles persones interessades a facilitar el debat i l'aprenentatge sobre els diners i el paper que tenen en el desenvolupament d'una societat més justa i més sostenible. S’hi pot jugar amb un grup de 6 (mínim) a 27 (màxim) jugadors i cada sessió del joc dura entre 1 i 3 hores.

El joc ha estat dissenyat per a joves i adults a partir de 15 anys en instituts, universitats, associacions, cooperatives i altres entorns,és una eina per estimular el treball en equip, l'escolta i els valors de la responsabilitat social.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)