Notícies i comunicats

12/02/2016

Dilluns s'inicien les assemblees de barri dels Pressupostos Participats d'aquest 2016

Ahir a les vuit del vespre es va celebrar la Comissió Mixta dels Pressupostos Participats dels Barris que va comptar amb l'assistència de 23 associacions de veïns.

Font: Ajuntament de Girona

El proper dilluns 15 de febrer els Pressupostos Participats inicien el calendari d’assemblees a cada barri de la ciutat, a on les associacions de veïns presentaran les seves propostes de projectes per aquest 2016. En total es realitzaran 58 assemblees de barri, repartides entre el 15 de febrer i el dijous 5 de maig.

Dilluns tindran lloc al Centre Cívic Ter les assemblees dels barris de Torre de Taialà (a les 19 h), de Mas Catofa (20 h) i de Germans Sàbat (21 h), que comptaran amb la participació del tinent d’alcalde i regidor de barri, Joan Alcalà; de la tinenta d’alcalde i regidora d'Hisenda i Règim Interior, Ma Àngels Planas, i del regidor de Joventut i Participació, Cristóbal Sànchez.

Com en totes les trobades, els veïns donaran a conèixer a tots els assistents i als representants municipals un màxim de cinc projectes per la millora del barri que seran traslladats a l'Equip de Valoració Tècnica i Econòmica, que emetrà els informes pertinents sobre la viabilitat de cadascun dels projectes. Posteriorment, aquests informes emesos pels tècnics municipals es traslladaran als barris en unes segones assemblees que es portaran a terme del 25 d'abril al 5 de maig, a on s'acabaran de definir els projectes que se sotmetran a consulta ciutadana la primera setmana de juny.

Ahir al vespre, a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona va tenir lloc la Comissió Mixta dels Pressupostos Participats dels Barris, que va presidir l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, i en la que hi van assistir 23 associacions de veïns, fet que representa un 76,66 % del total d’entitats que participen a la comissió.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)