Notícies i comunicats

12/02/2016

L'Ajuntament de Girona organitza quatre sessions sobre educació digital

Del 15 de febrer al 14 de març, la Biblioteca Carles Rahola acollirà quatre sessions que volen resoldre dubtes de pares i mares sobre l'ús que els adolescents fan de les xarxes socials.

Després d’impulsar la primera guia d’orientacions per a famílies sobre l’ús d’Internet i els dispositius mòbils, l’Ajuntament de Girona ha organitzat quatre sessions en format conversa, per resoldre els principals dubtes que els pares i mares poden tenir sobre com els seus fills utilitzen les xarxes socials.

 

Les diferents sessions, que aniran a càrrec d’experts en la matèria i on es podran plantejar tot tipus de dubtes i experiències personals, són gratuïtes però requereixen d’inscripció prèvia que es pot fer a través del web www.girona.cat/educaciodigital. La Biblioteca Carles Rahola acollirà aquestes sessions que se començaran a les 18 hores.

 

La primera sessió, titulada “Els nous pares: Gestionant la identitat digital dels fills”, tindrà lloc el proper 15 de febrer i la conduiran els especialistes en comunicació i màrqueting digital, Francesc Grau i Anna Codina. El 22 de febrer, l’especialista en xarxes socials Aleix Clarió, realitzarà la sessió “La segona Inconsciència social: La cara oculta de les xarxes” i el 7 de març la psicòloga clínica Mercè Soms realitzarà “1000 hores amb el mòbil: el meu fill és addicte?”. Finalment el 14 de març, el psicòleg Roc Masiques, el director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras, i un representant dels Mossos d’Esquadra, conduiran la xerrada “Ciberassetjament: La indiferència que mata”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)