Notícies i comunicats

02/03/2015

Inauguració de L'Exposició del Concurs de Fotografia del 75è Aniversari

L'acte tindrà lloc el proper 6 de març, a les 20 h a la Casa de Cultura

Inauguració de L’Exposició del Concurs de Fotografia del 75è Aniversari, així com el lliurament de Premis del mateix. L’acte tindrà lloc el proper 6 de març, a les 20 h a la Casa de Cultura

L’exposició es podrà veure tots els dies, excepte festiu, fins el 18 d’abril.

 

 

Aprofitem per informar-vos dels propers actes i activitats del 75è Aniversari:

- Dimarts 3 de març en el cicle de conferències “Confraries i segle XXI a Caixaforum, a les 20 hores conferència de l’Abat de Montserrat Josep Maria Soler i Canals, “La religiositat popular i evangelització”.

- Dissabte 7 de març hi haurà l’acte homenatge a les persones que han estat pendonistes des de l’any de la refundació, i gràcies a ells estrenarem un nou penó que serà beneït el Dimecres Sant pel nostre bisbe de Girona. (Per més informació veieu noticies recents a la nostra web www.manaies.org)

- Dimarts 10 de març en el cicle de conferències “Confraries i segle XXI” a Caixaforum a les 20 hores, conferència pel bisbe de Huelva Mons. Josep Vilaplana. “Les confraries i evangelització”

- Dimarts 17 de març en el cicle de conferències “Confraries i segle XXI” a Caixaforum a les 20 hores, conferència pel bisbe de Girona Mons. Frances Pardo i Artigues, “La missió de les confraries a Girona”

- Dilluns 23 de març, a les 19 hores, serà inaugurada l’exposició, amb els millors pòsters realitzats pels escolars de la nostra ciutat. El guanyador d’ells serà el pòster del 2016. L’exposició es trobarà a les dependencies del Teatre Municipal que romandrà oberta fins el dia 12 d’abril.

- Diumenge de Rams, 29 de març, a les 17 hores: La desfilada conjunta pels carrers de Girona, formant la legió “Vexiliato Gerundensis” de tots els grups de manaies, estaferms i romans de les comarques gironines. Al mateix dia de la desfilada concurs de Instagram de la desfilada amb l’etiqueta o hastag #DesfiladaManaies.

- També mateix diumenge dia 29, concert a l’auditori de Girona de Ibercàmara dedicat a la Confraria, amb “La Passió segons Sant Mateu” de Johann Sebastian Bach”

- Dimecres Sant, 1 d’abril, ofrena a la ciutat de Girona d’una Escultura per a la plaça cèntrica acabada de nomenar “Plaça dels Manaies”, obra de l’artista gironí Domènech Fita i Molat.

 

Comissió Organitzadora del 75è aniversari
Confraria de Jesús Crucificat-Manaies de Girona

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)