Notícies i comunicats

10/03/2015

Estratègia comercial i tècniques de venda amb PNL són les dues noves propostes formatives de Girona Emprèn per el mes d'abril

Forma't en estratègia comercial el 14 i 16 d'abril i Forma't en tècniques de venda amb PNL els dies 21 i 28 d'abril.

Girona Emprèn ofereix dues noves sessions formatives per al mes d’abril dedicades a estratègia comercial i tècniques de venda amb PNL.

Els dies 14 i 16 d’abril està previst el curs Forma’t en estratègia comercial. El curs, de 8 hores de durada, tractarà de l’anàlisi del producte o servei, l’anàlisi del client i de la competència així com la posada en marxa de l’estratègia comercial de l’empresa.

La segona proposta formativa es realitzarà els dies 21 i 28 d’abril i tractarà de les tècniques de PNL. El curs introdueix la Progarmació Neurolingüística i els usos que es poden fer d’aquesta eina per al procés de venda. Es veuran, entre d’altes, aspectes al voltant del llenguatge de la ment, els sistemes representacionals, els accessos oculars, etc.

Totes les sessions comencen a les 9.30 i finalitzen a les 13.30 h. Es tracta de sessions gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)