Notícies i comunicats

13/03/2015

Les Jornades de Medi Natural a Girona arriben a la setena edició

L'activitat acollirà un gran nombre de projectes i estudis relacionats amb el medi natural amb l'objectiu de donar-los a conèixer i compartir-los amb la ciutadania

L’Espai Marfà serà la seu durant aquest cap de setmana, 14 i 15 de març, de les 7es Jornades de Medi Natural a Girona programades amb l’objectiu de crear un espai de coneixement, d’aprenentatge, de trobada i descoberta del medi natural de Girona i el seu entorn. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, inaugurarà les jornades el dissabte a les 9.30 h.

Les jornades, organitzades per l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de la Universitat de Girona, l’Associació de Naturalistes de Girona, l’Associació El Blauet, el Consorci de les Gavarres, el Consorci Ter, representants de centres de secundària de la ciutat i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, s’iniciaran dissabte amb la conferència “Set històries de la geologia de Girona”, a càrrec dels professors de geodinàmica de la Universitat de Girona David Brusi i Carles Roquer.

Tancarà el programa de dissabte la xerrada de Toni Llobet “Dibuixant la natura gironina amb eines digitals: una experiència en viu”, i diumenge es clouran els actes amb una sortida geològica a partir del web Geogirona, projecte guanyador de la 13a edició beca Josep Pallach.

Tal com explica la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, “tots els estudis que es presentaran són treballs d’investigació de professors i estudiants de la Universitat de Girona, treballs de recerca d’alumnes de batxillerat i projectes de diferents entitats dedicades al medi natural amb l’objectiu d’apropar i divulgar el nostre entorn natural”.

Podeu consultar més informació sobre les jornades a la web de La Caseta – Serveis Educatius al web www.girona.cat/caseta.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)