Notícies i comunicats

13/03/2015

Nous requisits de les Ajudes Kreas 2015 que amplien l'abast de la convocatòria

L'alumnat de l'Escola Municipal d'Art té la possibilitat de presentar-se a la convocatòria d'enguany.

L’Ajuntament de Girona ha convocat les ajudes KREAS 2015 destinades a fomentar la creativitat i la recerca artístiques a la ciutat de Girona. Teniu de termini fins el 21 de març. Des de l'Escola Municipal d'Art es considera que és una bona eina per fomentar la creació contemporània.

Enguany s’ha volgut ampliar l’accés a les beques, de tal manera que només cal acreditar un dels requisits que es demanen a les bases.

Poden optar a la convocatòria les persones físiques o jurídiques de la ciutat de Girona en qualsevol camp artístic: música, teatre, dansa, circ, literatura, arts visuals i audiovisuals, cultura tradicional i popular.

Els peticionaris de les subvencions poden presentar la sol·licitud a títol particular, de forma individual o col·lectiva, tot complint el requisit d'acreditar la vinculació amb la ciutat de Girona a través d’una d’aquestes opcions:

Les persones físiques han de demostrar que tenen fixada la seva residència o que desenvolupen la seva activitat artística a la ciutat de Girona mitjançant empadronament o contracte de lloguer.

Les empreses, entitats, associacions o agrupacions hauran de demostrar que un mínim del 50% dels seus membres tenen fixada la seva residència o desenvolupen la seva activitat artística a la ciutat de Girona mitjançant empadronament o contracte de lloguer. Les entitats i associacions sol·licitants hauran d’estar inscrites en el Registre d'Entitats d’aquest Ajuntament.

Presentació de l’acord amb un espai d’exhibició de la ciutat Girona per a la realització de l’estrena o presentació pública del projecte”.

Atès que l'Escola Municipal d'Art disposa d'uns espais expositius que tot sovint s’han ofert a alumnes de l'escola, aquest acord serviria com a requisit que permet ser acceptat a concurs. És per això que tot l'alumnat de l'escola té la possibilitat de presentar-se a la convocatòria d'enguany. Per qualsevol qüestió no dubteu en posar-vos en contacte amb la direcció de l’escola.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)