Notícies i comunicats

13/03/2015

Els drets dels infants, protagonistes de la XXI Diada de Cooperació Solidària

Un centenar de nens i nenes provinents de tres escoles de la ciutat han participat a la jornada

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí s’ha celebrat la XXI Diada de Cooperació Solidària, que ha servit per tancar les diferents activitats que han portat a terme les escoles que hi han participat i que han girat a l’entorn de la temàtica d’aquest any: “Drets dels infants, ara, aquí i arreu”.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont que ha destacat davant dels nens i nenes que ”hem de tenir present que no podem construir una ciutat de llibertat sense drets per als infants”. L’han acompanyat la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, i un centenar de nens i nenes provinents de tres escoles de la ciutat: l’Escola Doctor Masmitjà, l’Escola Migdia i l’Escola Santa Eugènia.

Durant la jornada els alumnes han exposat el que han treballat a les aules amb els seus companys al llarg d’aquest curs escolar. La majoria de les activitats són representacions teatrals, cançons i danses. L’acte ha tingut lloc al Teatre Municipal i ha estat dinamitzat per grup de teatre la Troca. A continuació ha hi ha hagut una xocolatada de comerç just a la rambla de la Llibertat per concloure la Diada.

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Consell Municipal d'Educació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, i compta amb el suport i la implicació dels mestres i l’alumnat que hi ha participat.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)