Notícies i comunicats

13/03/2015

Un detingut per delicte contra la salut pública

En el moment de la detenció duia 13 paperines amb droga dins el cotxe ja preparades per ser venudes.

Font: Policia Municipal de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir, a les deu de la nit del dia 12 de març, Miloud T, de 45 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar al voltant de les deu del vespre de dijous dia 12 quan una patrulla amb dos agents de la Policia Municipal, que feien tasques de seguretat ciutadana prop de les Hortes de Santa Eugènia, van observar dins d’un vehicle dos homes que semblava que es volien amagar. “Davant d’aquesta situació, els agents van decidir identificar-los, moment en què van comprovar que un d’ells tenia antecedents”, tal com manifesta el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà.

Durant la intervenció policial, van trobar que Miloud T duia diners en petites fraccions repartides per les butxaques dels pantalons, la qual cosa els va fer sospitar que estiguessin comenten tràfic de drogues. Així mateix, dins del vehicle, els policies van localitzar 13 paperines d’una substància en pols blanca i dues tisores metàl·liques. Segons va reconèixer un dels detinguts, aquestes paperines estaven preparades per ser venudes, sis de les quals a 15 euros i les altres set, a 38 euros.

Després de fer diverses gestions els agents van detenir Miloud T, del qual consten altres detencions pels mateixos fets, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)