Notícies i comunicats

16/03/2015

L'Ajuntament de Girona ofereix una seixantena d'activitats per a joves aquesta primavera

Avui s'obren les inscripcions per poder participar a les propostes que tindran lloc entre abril i juny

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí s’han obert les inscripcions per a les activitats programades per la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona que tindran lloc entre abril i juny d’aquest any. En total s’ofereixen 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs i mostres artístiques, entre d’altres.

 

A L’Estació Espai Jove es continuarà amb El Rodamón, un cicle de tallers de mobilitat internacional. A més a més, tal com explica la regidora de Joventut, Roser Urra, “en aquest espai hi haurà assessorament per a tots aquells joves que vulguin iniciar el seu projecte empresarial i també se’ls oferirà ajuda per decidir quines activitats fer aquest estiu”. En l’àmbit de la formació es faran xerrades sobre el sistema educatiu i les inscripcions a estudis reglats. També s’ha programat la 3a edició d’Activa’t la Nit, una activitat que pretén donar una nova alternativa d’oci nocturn als joves i en la qual els protagonistes seran l’esport i algunes disciplines artístiques.

 

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica (www.radioatomica.cat) i els grups de conversa en anglès o de ball que es troben totes les setmanes a l’equipament juvenil. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

 

El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i xerrades vinculades a l’orientació acadèmica que s’ofereixen regularment a l’espai. Cal destacar l’organització del 360Fest, el festival del grups de música dels instituts de secundària de Girona, que se celebrarà el 23 d’abril a la plaça dels Jurats.

 

Tota la programació d’activitats es pot consultar a les pàgines web:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/marfajove

 

Us podeu descarregar la programació des del següent enllaç

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)