Notícies i comunicats

17/03/2015

Diumenge 26 d'abril teniu una cita amb la 21a Mitja Marató Ciutat de Girona, la 19a Cursa Popular Ciutat de Girona (10 km i 5 km – NOVETAT!) i la 10a Minicursa 2015

En acabar la cursa podreu comprovar els resultats per Internet. També podeu activar el servei per rebre alertes al facebook, twitter i/o telèfon mòbil quan creueu els punts de control de la cursa.

El diumenge 26 d’abril, la ciutat de Girona acollirà a més de 3.000 atletes, de totes les edats, que participaran a la 21a Mitja Marató, a la 19a Cursa Popular Ciutat de Girona o a la 10a Minicursa. Animeu-vos a participar-hi! Aquest any tenim novetats!

La primera novetat és que la data de la cursa s’ha avançat dues setmanes.
I la segona és que en aquesta edició s’incorpora una cursa de 5 km!
Amb aquesta nova distància volem promocionar i posar a l’abast de tothom, la pràctica de l’activitat física! 

Cal recordar que les inscripcions a la 19a Cursa Popular Ciutat de Girona (5 km i 10 km) i a la 10a Minicursa (amb 5 categories) són totalment gratuïtes!

La Mitja Marató està certificada per la Federació Catalana d'Atletisme.
La Cursa Popular de 10 km està certificada per la Federació Catalana d'Atletisme.
La distància de la Cursa Popular és de 5,7 km.
La distància de la Minicursa per als alevins i benjamins és de 1.000 m, per als prebenjamins de 500 m, i per als barrufets i barrufets acompanyats de 250 m.

A la prova de 10 km s’hi podrà participar amb cadira de rodes o amb carro d’atletisme (però no amb handbike).

Un cop s'acabi la cursa podreu COMPROVAR ELS RESULTATS i veure la vostra classificació per Internet.

Els participants també podeu activar el servei per REBRE ALERTES quan creuen els punts de control de cursa, al facebook, twitter i telèfon mòbil.


FORMES D'INSCRIPCIÓ:

INSCRIPCIÓ DIRECTA: cal adreçar-se al Centre Comercial Girocentre (Girona), planta baixa a la consigna tèxtil.
El període d'inscripció serà del 23 de març al 24 d’abril a les 21.30 h, sempre que quedin dorsals xip lliures.

PER INTERNET: el període d'inscripció finalitzarà el dimecres 22 d’abril a les 23.59 h, sempre que quedin dorsals xip lliures.

Inscripcions obertes Mijta Marató

Inscripcions obertes Cursa Popular (5 km i 10 km) i Mimicurses 

Els/les atletes de la mitja marató rebran una samarreta tècnica i una bossa amb beguda i productes alimentaris. Altres serveis que l’organització posa a l’abast de tots els/les participants són: guarda-roba, servei de fisioteràpia, servei de dutxes a les municipals de Palau i Sta. Eugènia – Can Gibert del Pla (amb sauna i jacuzzi), i per als més menuts inflables.

Premis a la participació als centres escolars de primària i secundària: inclouen els/les participants a la 19a Cursa Popular (5 km i 10 km) i a la 10a Minicursa.

Formulari d'inscripcions de centres escolars i/o AMPAs


Consulta tota la informació al web www.girona.cat/curses_girona i fes la teva inscripció!!
Participa en una gran festa esportiva!!!

La informació de caràcter tècnic sobre la mitja marató així com la gestió dels resultats seran a càrrec del Servei Municipal d’Esports: Pavelló Municipal Girona-Fontajau, av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24, 17007 Girona, tel. 972 226 136, A/e: activitatsesports@ajgirona.cat

La informació sobre les inscripcions a la prova es pot sol·licitar al Centre Comercial Girocentre, c/ Barcelona, 106-110, 17003 Girona, tel. 972 188 400, A/e: cursesgirona@elcorteingles.es

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)