Notícies i comunicats

19/03/2015

El Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona arriba a la quinzena edició

L'activitat tindrà lloc aquest diumenge al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que enguany arriba a la quinzena edició. Aquest diumenge, dia 22 de març, uns 500 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres poblacions de les comarques gironines, presentaran les seves coreografies a partir de les 15 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Més de 10 escoles i gimnasos competiran en les diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a l’absoluta (a partir de 18 anys). El campionat finalitzarà amb les categories denominades “Professional”, destinada al professorat, i “Premium”, destinada a pares i mares. “Aquesta última proposta és una novetat de l’edició d’enguany i té com a objectiu implicar encara més els ciutadans en un esdeveniment que està plenament consolidat a Girona”, ha explicat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs.

Malgrat que el Campionat comença a les 15 h, les entrades per al públic que hi vulgui assistir es posaran a la venda a partir de les 13 h. La prova està organitzada pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona i compta amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, New Era i Urban Classics.

Podeu consultar més informació al web www.girona.cat/esports

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)