Notícies i comunicats

18/03/2015

La segona edició del Duatló de Girona i el Duatló Infantil es farà el diumenge 29 de març

La prova, organitzada pel Club Triatló Girona Costa Brava, tindrà com a punt neuràlgic el Pavelló Municipal Girona-Fontajau

Font: Ajuntament de Girona

La segona edició del Duatló de Girona i el Duatló Infantil tindrà lloc el proper 29 de març. La prova tindrà com a punt neuràlgic el Pavelló Municipal Girona-Fontajau, des d’on començarà la cursa infantil a les 10 h i la d’adults a les 10.30 h. El duatló està organitzat pel Club Triatló Costa Brava i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. “Girona està en bona forma esportiva i des de l’Ajuntament tenim la voluntat de donar suport a activitats d’aquest tipus”, ha afirmat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs.

 

El duatló combinarà una primera part de cursa a peu, que recorrerà els voltants del pavelló i l’interior del parc de la Devesa durant 5 km; una part de cursa en bicicleta, durant la qual es recorreran uns 25 km per la zona de la Vall del Llémena, i una darrera part de 2’5 km de cursa a peu. La prova infantil està dividida en dos franges d’edat: de 6 a 10 anys i d’11 a 14 anys. Els participants a la primera franja faran 800 metres de cursa a peu, 2 km amb bicicleta i 500 metres finals de cursa a peu. Els participants de la segona franja recorreran 1.000 metres de cursa a peu, 4 km amb bicicleta i 800 metres més de cursa a peu.

 

A la presentació d’aquesta tarda hi han assistit l’entrenador i director esportiu del Club Triatló Girona Costa Brava, Enric Hernández; el triatleta i fundador del club, Pau Busquets, i el triatleta garrotxí de renom internacional, Nan Oliveras.

 

Una de les principals novetats d’aquesta segona edició és que la prova forma part del circuit català de duatló i de la lliga de clubs de duatló. Aquest és un dels motius principals que han fet que a hores d’ara, quan queda una setmana justa per tancar les inscripcions, ja hi hagi més de 60 inscrits a la cursa infantil i més de 180 a la d’adults. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.triatlo.org

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)