Notícies i comunicats

13/06/2018

Girona acull aquesta setmana la XLI Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica

Del 14 al 16 de juny el Palau de Congressos rebrà més de 400 especialistes en el marc d'aquest esdeveniment mèdic.

Girona acull aquesta setmana la XLI Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica (SENEP). Del 14 al 16 de juny, més de 400 especialistes del camp de la neurologia pediàtrica passaran pel Palau de Congressos de la ciutat, que rep per segon cop aquest esdeveniment.

 

El congrés, que durarà 3 dies, s’organitza des de la junta directiva de la SENEP i el Comitè organitzador local liderat per el Dr. Jaume Campistol. El Dr. Campistol és una eminència en neurologia infantil i compta amb més de 30 anys d’experiència en la professió i, actualment, a més d’exercir en les seves consultes privades a Girona i Barcelona, és cap del servei de Neurologia de l’Hospital Sant Joan de Déu i coordinador de l’àrea de recerca en malalties neurològiques minoritàries de base genètica en l’àmbit pediàtric de l’Institut d'Investigacions Pediàtriques del mateix hospital.

 

En el programa científic de la XLI Reunió SENEP s’hi exposaran els aspectes més propis de la neurologia pediàtrica actual a traves d’una síntesi dels avenços més significatius dels últims anys, així com el plantejament de possibles nous reptes que sorgeixen dels diferents camps d’especialitat, tot això comptant amb la presència de diferents professionals internacionals amb un prestigi reconegut en el sector.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat la importància del sector mèdic “com un sector prioritari per a Girona” i ha remarcat “el creixement actual dels actes congressuals, uns esdeveniments que generen un impacte econòmic important a la ciutat.”
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)