Notícies i comunicats

18/06/2018

Més de 700 persones assisteixen a la Diada de la Gent Gran

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat l'acte, que s'ha celebrat al Palau de Congressos de la ciutat.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la vicepresidenta del Consell Municipal de la Gent Gran, Àngels Bahí, ha obert aquest matí la Diada de la Gent Gran, que ha omplert el Palau de Congressos de la ciutat amb més de 700 persones que han seguit els actes programats al llarg de la jornada.

 

“Aquest és un esdeveniment que ens honora com a societat i com a ciutat, ja que la gent gran, amb la vostra experiència i empenta, sou part activa de la societat actual. Volem que aporteu i que ens ajudeu a construir una ciutat més amable i més participativa, en què l’oci i la salut complementin les vostres necessitats socials”, ha manifestat en el parlament inaugural l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

 

Després de la benvinguda a la jornada ha tingut lloc una ballada de sevillanes, a càrrec de l’Associació de Gent Gran de Santa Eugènia de Ter; un esqueix d’humor; un playback, a càrrec del Casal de Jubilats i Pensionistes de Taialà, i la interpretació del sainet “El que pot l’adrenalina”, interpretat per membres del grup de teatre la Cuca de Llum. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de la regidora d’Igualtat, Drets Socials, Salut i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)