Notícies i comunicats

22/06/2018

La web del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l'Ajuntament de Girona es renova per facilitar l'accés a la consulta

Actualment es pot accedir a 622.360 fotografies, 22.908 documents audiovisuals, 12.238 documents de text (492.985 pàgines) i 2.943.159 pàgines de premsa.

El Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions (SGDAP) de l’Ajuntament de Girona ha renovat el disseny de la seva web per tal de facilitar la consulta de la documentació en línia. Ara, des de la pàgina d’inici es pot accedir amb un sol clic a documents digitalitzats de tot tipus: llibres, fotografies, àudio, vídeo, cartells, gravats, mapes, etc., a les referències descriptives dels documents sense digitalitzar i al servei de premsa digitalitzada.

 

L’any 2006 l’SGDAP va posar en funcionament el servei de consulta en línia de la premsa digitalitzada i, des de llavors, ha mantingut un esforç constant per incrementar, any rere any, la documentació accessible en línia. Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la documentació, el nou disseny incorpora en primer terme els formularis de consulta com a porta d’entrada als diferents cercadors.

 

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)