Notícies i comunicats

02/07/2018

La Policia Municipal de Girona inicia la campanya "Places segures"

Fins al 30 de setembre s'incrementarà la vigilància en diferents punts de la ciutat per reduir les actituds incíviques i millorar la convivència ciutadana.

 La Policia Municipal de Girona ha posat en marxa un any més el dispositiu “Places segures”, que com cada estiu s’aplica per evitar actes incívics que poden malmetre la convivència ciutadana, sobretot en determinats punts com places i parcs públics on s’acostumen a reunir grups, especialment de joves. 

La campanya, que s’allargarà fins al 30 de setembre, preveu controlar comportaments incívics i consum de substàncies estupefaents a la via pública, aplicar les ordenances de civilitat i convivència ciutadana i, sobretot, donar resposta a les diferents queixes que puguin arribar dels veïns i veïnes de la ciutat relacionades amb l’incivisme o la convivència ciutadana. 

A més, la Policia Municipal efectuarà un patrullatge preventiu per diferents punts de la ciutat per tal de localitzar les conductes incíviques i poder corregir-les, amb l’objectiu de mantenir la convivència ciutadana. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)