Notícies i comunicats

26/06/2018

L'Ajuntament de Girona reconeix la trajectòria d'aquest 2018 del Club Patinatge Artístic Girona

L'entitat ha aconseguit guanyar per primer cop a la seva història el Campionat d'Espanya.

L’Ajuntament de Girona va fer un reconeixement ahir a la tarda a la trajectòria i els èxits assolits pel Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona) aquest 2018. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació i Esports del consistori, Josep Pujols, van rebre a representants del club ahir al Saló de Plens de l’Ajuntament. 

“Considero que el Club Patinatge Artístic Girona és una eina potent de transformació social, perquè esteu fent visible l’esport i esteu fent visible l’esport d’elit en femení. I això és rellevant perquè sou l’exemple que tota ciutat voldria tenir: exemple d’esport de base i exemple d’esport humil però amb els valors del treball en equip i el treball per a la cohesió i la igualtat social”, va ressaltar l’alcaldessa. 

Aquest 2018 el CPA Girona s’ha proclamat primer cop a la seva història campió del Campionat d’Espanya de Patinatge de Grups Xou, en una competició que va tenir lloc a Avilés al març. A més, van aconseguir el subcampionat en el Campionat Territorial de Patinatge de Grups Xou (el gener a Girona) i en el Campionat de Catalunya (el febrer a Reus) i van ser quartes en el Campionat d’Europa de l’abril a Lleida. La propera competició en què participaran serà el campionat del món, que es farà a la localitat francesa de La Vendée a principis d’octubre. 

Per part del CPA Girona, van assistir a l’acte la presidenta, Marta Ginès; la vicepresidenta, Marilós Balaguer; les entrenadores Nuri Soler i Júlia Vallverdú; dotze patinadores del club, i membres de la Junta Directiva del club i familiars de les esportistes.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)