Notícies i comunicats

28/06/2018

L'alcaldessa de Girona rep un grup d'eurodiputats i eurodiputades del Parlament Europeu

L'acte es va fer ahir a la tarda al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Girona i hi van participar representants d'Els Verds - Aliança Lliure Europea.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de la UMAT, Ciutat Intel·ligent i Relacions Exteriors de l’Ajuntament de Girona, Narcís Sastre, va rebre ahir a la tarda un grup d’eurodiputats i eurodiputades del Parlament Europeu. Concretament, van participar a la recepció els membres del grup parlamentari d’Els Verds - Aliança Lliure Europea (ALE) Josep Maria Terricabras (ERC), Jordi Solé (ERC), Jill Evans (Plaid Cymru, de Gal·les), Ana Miranda (BNG, de Galícia), Miroslavs Mitrofanovs (ForHRUL, de Letònia) i Alyn Smith (SNP, d’Escòcia). 

Prèviament a la recepció, el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Alcalà, va presentatr el projecte europeu School Chance, que lidera Girona, als europarlamentaris. 

Cada any els eurodiputats i eurodiputades d’ALE es reuneixen a una ciutat per fer la seva conferència anual i enguany han escollit Girona, ciutat de l’eurodiputat Josep Maria Terricabras, per fer-la.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)