Notícies i comunicats

28/06/2018

L'Ajuntament de Girona fa un acte de reconeixement a l'alumnat amb la millor nota de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l'homenatge que ha tingut lloc avui a les 19 h al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Un total de 21 nois i noies dels diversos centres educatius de la ciutat van participar ahir a la tarda a l’acte de reconeixement a l’alumnat amb la millor nota de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà del curs 2017-2018. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols, va presidir l’homenatge, que va tenir lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de la ciutat.

“L’acte és un reconeixement solemne que ens enorgulleix com a ciutat perquè el que heu assolit totes i tots com a estudiants sobrepassa allò que és ordinari i, aplicant valors com el sacrifici, l’esforç o la tenacitat, heu aconseguit un mèrit que ara la ciutat us agraeix”, va destacar l’alcaldessa. 

Pel que fa als cicles formatius, es va reconèixer la tasca d’Ainoa Duch Díaz (Escola La Salle), Jordi Serrano Caballero (Institut Escola Hostaleria i Turisme), Yesenia Rosa Guerrero (Institut Montilivi), Marta Ginesta Bonmatí (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Jaume Boix Fàbrega (Institut Santa Eugènia), Algen Mary Hontucan Dolalas (Escola Tècnica Girona) i Alba Alsina i Armengol (FEDAC Sant Narcís). 

En relació amb el batxillerat, el reconeixement es va fer al següent alumnat: Albert López Lombardia i Aleix Torres Camps (Escola Bell-lloc del Pla), Pol Valero Pallares (Escola La Salle), Verónica Rina García (Les Alzines), Laia Trasserra Vila (Escola Maristes), Arnau Sabater Mezquita (Escola Montessori-Palau), Laura Cullell Salamanya (Escola Vedruna), Claudia València Díez (Institut Carles Rahola), Rosa Milian Costa (Institut Jaume Vicens Vives), Aida Coll i Corominas (Institut Montilivi), Èlia Teixidor Ayala (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Valerie Georget Katimi Varela (Institut Santa Eugènia), Martí Rodríguez Pont (Institut Santiago Sobrequés) i Yeva Yeremeychuk (Montjuïc Girona International School). 

Durant l’acte, el jove Òscar Martínez, que va cursar el cicle formatiu d’Educació i Control Ambiental a l’Institut Montilivi i que ha escrit el llibre L’isard, el vigilant dels cims, es va adreçar als nois i noies homenatjats per presentar el seu projecte i explicar les seves experiències personals. El toc musical a la jornada el va posar l'alumnat de flauta travessera de l’Escola Municipal de Música, acompanyat per la professora Irene Ferrer. 

L’Ajuntament de Girona reconeixerà també l’alumnat que hagi obtingut les millors notes de 4t d’ESO avui, dia 28 de juny, a les 19 h, al Saló de Plens. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)