Notícies i comunicats

28/06/2018

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement a l'alumnat amb les millors notes de 4t d'ESO

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l'homenatge que ha tingut lloc avui a les 19 h al Saló de Plens.

Fins a 17 nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria als diversos centres educatius de Girona han participat aquesta tarda en l’acte de reconeixement a l’alumnat amb les millors notes de 4t d’ESO del curs 2017-2018. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Pujols, ha presidit l’homenatge, que s’ha celebrat al Saló de Plens del consistori. Amb aquesta iniciativa, que ja fa 9 anys que es porta a terme, es vol agrair a l’alumnat l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores. 

L’alcaldessa de Girona ha qualificat l’homenatge d’avui com “un acte d'orgull col·lectiu” i ha donat les gràcies a tot l’alumnat present “per haver treballat tant, per haver actuat amb els valors de la constància i la companyonia, i per haver assolit un repte que és extraordinari”. 

Durant la jornada, la jove gironina i autora del llibre No t’oblidis d’escriure’m, Clàudia Bussé i Rojas, s’ha adreçat als nois i noies homenatjats per exposar la seva experiència. L’acte també ha comptat amb l’actuació musical d’un grup de trombons i tubes per part d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)