Notícies i comunicats

03/07/2018

Un agent fora de servei deté un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle

El presumpte lladre estava robant i havia causat danys a l'interior de cinc vehicles estacionats a la via pública.

La matinada de dimecres passat, 28 de juny, la Policia Municipal de Girona va detenir Jorge Z.R., de 54 anys i de domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles. 

L’agent, que en el moment dels fets ja havia acabat el torn, es va dirigir cap a uns estacionaments de la via pública perquè havia sentit fressa de trencadissa de vidres i va voler esbrinar-ne l’origen. 

Quan hi va arribar, va veure un vehicle amb la porta del conductor oberta i el vidre trencat, restes de vidres al terra i una persona que n’estava remenant l’interior. Immediatament, el policia es va identificar com a agent de la Policia Municipal de Girona i, tot i que el presumpte lladre va intentar fugir i agredir el policia amb un martell, l’agent el va interceptar i el va poder reduir. 

Un ciutadà que havia estat testimoni dels fets va trucar el telèfon d’emergències 112 i, poc després, diverses unitats de la Policia Municipal de Girona i de Mossos d’Esquadra van arribar fins al lloc dels fets. Una unitat de la Policia Municipal va localitzar a la zona cinc vehicles estacionats més que presentaven signes d’haver estat forçats, amb els vidres trencats i l’interior tot regirat. 

Per aquest motiu, l’agent actuant va detenir Jorge Z.R. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de cinc vehicle i la unitat de Mossos d’Esquadra es va fer càrrec del trasllat del detingut.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)