Notícies i comunicats

04/07/2018

La vuitena edició del Festival Internacional del Circ "Elefant d'Or" creix amb l'objectiu de convertir-se en el major esdeveniment circense d'Europa

L'espectacle es podrà veure del 14 al 19 de febrer a la Gran Carpa Camp de Mart de la Devesa.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicepresident primer de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el director del Festival Internacional de Circ i president de Circus Art Foundation, Genís Matabosch, van presentar ahir al migdia les novetats de l’edició del 2019 del Festival Internacional del Circ “Elefant d’Or” – Girona. L’esdeveniment tindrà lloc del 14 al 19 de febrer a la Gran Carpa del Camp de Mart de la Devesa.

L’èxit de l’any passat, amb més de 30.000 espectadors i un 100% d’entrades venudes en els seus 5 dies de celebració, han permès al festival ampliar la programació d’aquesta edició amb dues representacions extra i amb un aforament total de 34.240 butaques, 4.280 més que el 2017.

A més, el festival comptarà amb el nou Circus World Market, l’única fira comercial del món relacionada amb el sector del circ, que s’ubicarà al Palau de Fires de Girona durant els sis dies d’actuacions. El mercat permetrà, d’una banda, esdevenir un punt de trobada professionals i d’empreses del circ en tots els seus vessants i, de l’altra, absorbir algunes de les activitats que fins ara es realitzaven a l’envelat del Camp de Mart.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va remarcar la importància d’aquest festival, que “aconsegueix aplegar públic de totes les edats i que és d’una qualitat extrema que el fa gran, ja que fuig dels espectacles habituals”. També va destacar les “àmplies complicitats que ha aconseguit crear l’esdeveniment i que són, en part, motiu del seu èxit”.

La programació completa del Festival Internacional del Circ “Elefant d’Or” – Girona es donarà a conèixer a partir del mes de novembre però ja hi ha vuit atraccions confirmades, entre les quals destaca la participació del Gran Circ Estatal de Rússia “Rosgoscyrk” o del Circ Nacional de Pyongyang, dues de les principals companyies estatals del món en el sector circense.

Per a més informació us podeu descarregar el dossier de premsa i la nota de premsa amb totes les novetats.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)