Notícies i comunicats

09/07/2018

Una cinquantena de joves esportistes gironins i gironines participaran als Jocs del Tricolore de Reggio Emilia

La sisena edició de la competició tindrà lloc a la ciutat agermanada amb Girona del 7 al 13 de juliol.

Una representació de joves esportistes gironins i gironines de diferents disciplines dels clubs i entitats esportives de Girona participaran a partir de demà a la sisena edició dels Jocs del Tricolore. La competició, que es porta a terme a la ciutat italiana de Reggio Emilia –agermanada amb Girona des del 1982-, tindrà lloc del 7 al 13 de juliol. 

La participació gironina estarà formada per una cinquantena d’esportistes de judo, voleibol i vòlei platja de tres clubs de la ciutat: GEiEG, AVAP i Associació Girona Judo. 

“Formar part d’aquesta activitat vincula dos objectius molt interessants: el foment de l'esport entre els joves de les entitats esportives i clubs de Girona, i la col·laboració en l’important esdeveniment esportiu internacional que se celebra a la ciutat agermanada amb Girona: Reggio Emilia. La voluntat de l’Ajuntament és continuar mantenint l’esperit d’agermanament, també en l’àmbit esportiu”, ha manifestat el regidor d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Josep Pujols. El regidor assistirà a la sortida de l’expedició cap a la regió de l’Emília Romanya aquesta tarda (18.45 h) al Pavelló Municipal Girona – Fontajau. 

Els Jocs del Tricolore són una de les competicions més rellevants per a joves esportistes en l'àmbit internacional. Hi participen més 2.000 esportistes d’entre 12 i 17 anys provinents de països d’arreu del món. Els Jocs del Tricolore van néixer el 1997 per commemorar el 200è aniversari de la creació de la primera bandera tricolor italiana, i se celebren cada quatre anys.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)