Notícies i comunicats

17/07/2018

L'Escola de Música Moderna de Girona encara una nova temporada amb ampliació de la oferta formativa i més alumnat que mai

Les inscripcions per al curs 2018-19 estaran obertes de forma presencial fins al 27 de juliol i també del 3 al 7 de setembre.

L’Escola de Música Moderna de Girona (EMMG) compleix trenta-tres anys de trajectòria amb xifres rècord. El principal referent educatiu de músiques actuals de les comarques gironines ha registrat per cinquè any consecutiu un creixement de més del 30% en el nombre d’inscrits i preveu superar els 300 usuaris i usuàries del servei en programes de llarga durada durant aquest proper curs 2018-2019.

 

Amb l’objectiu d’afrontar l’augment d’alumnat, l’escola estrenarà set noves aules a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, que se sumaran a les que l’Ajuntament de Girona ja li havia cedit a la plaça dels Jurats. A més, l’EMMG ampliarà el nombre d’inscripcions de la seva oferta formativa. Concretament, el centre oferirà fins a seixanta places al programa Jardí Artístic, un espai educatiu organitzat conjuntament amb el Centre de formació teatral El Galliner i l’Escola Municipal d’Art de Girona per fomentar l’expressió artística entre els nens i nenes de 4 a 6 anys.

 

L’escola també ofereix formació bàsica per a alumnat de 6 a 12 anys o activitats de música a mida per a adults; cursos de guitarra, acordió i flabiol; musicoteràpia per a infants amb necessitats educatives especials, diversitat funcional i Trastorn de l'Espectre Autista, o un servei de logopèdia i rehabilitació vocal per a professionals amb dependència de la veu, a banda d’altres tallers i programes professionalitzadors.

 

Les inscripcions per al curs 2018-19 estaran obertes de forma presencial a l’oficina de la plaça dels Jurats de Girona fins al 27 de juliol i també del 3 al 7 de setembre, de 9 - 14 h i de 15 - 18 h.

 

Podeu consultar més informació al web de l’Escola de Música Moderna de Girona www.emmg.info.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)