Notícies i comunicats

16/07/2018

Presentació del Programa de Recursos Educatius de Girona

El dimecres 5 de setembre, a les 18 h, a la Casa de Cultura.

El proper dimecres 5 de setembre, a les 18 h, tindrà lloc a la Casa Cultura de Girona la presentació del Programa de Recursos Educatius de Girona.

Més de 75 entitats i serveis municipals formen part de la Taula de Coordinació de Recursos Educatius de Girona que enguany presenta prop de 400 activitats educatives que ajuden a conèixer, estimar i preservar el medi del qual tant l’escola com la ciutat en formen part i a promoure els valors.

El programa de Recursos Educatius és una concreció de la voluntat de la ciutat de Girona com a Ciutat Educadora i, per tant, en la idea de la corresponsabilitat social en l’Educació. La ciutat és una font d’educació per ella mateixa, filosofia que segueix la Carta de Ciutats Educadores.

L’acte de presentació del Programa comptarà amb David Bueno, doctor en Biologia, professor de genètica a la UB i expert en neurociència i educació.
Bueno realitzarà la conferència inaugural “la motivació com a valor fonamental de l’aprenentatge”  
Per finalitzar l’acte hi haurà un espai d’intercanvi entre professorat i membres de la Taula de Coordinació de Recursos Educatius de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)